• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolreperatie

Rioolreparatie kunt u het beste overlaten aan ons bedrijf. Een jarenlange ervaring en alle kennis van de specialisten in huis, maken het dat Rioolservice Ridderkerk u de snelste en meest efficiƫnte oplossing kan bieden als het gaat om aanleg, rioolreparatie of vervanging van uw rioleringsstelsel.

Lekkage in een leiding, een verzakking in de afvoer, de aanleg van een heel nieuw rioleringsstelsel, de vervanging of plaatsing van een vetafscheider? Kleine ingrepen en grote riool projecten kunt u in alle gevallen door ons laten uitvoeren.

Zoals eerder al aangegeven, moet er soms een rioolreparatie, of zelfs helemaal vervangen worden. Ook deze werkzaamheden kan ons bedrijf voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstopping en reparatie monteurs. Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen, volgens NEN-norm gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine reparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote reparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken.

Als een rioolreparatie u financiƫel niet uitkomt, kan Rioolservice Ridderkerk u hiermee helpen. Informeer naar onze voorwaarden. 1 van de strenge voorwaarden van Rioolservice Nederland.

Wij verzorgen ook de volgende werkzaamheden:

rioolreparatie, reparatie keukenafvoer, reparatie toiletafvoer, repareren riolering, riolering aanleggen, vernieuwen riool, riolering vernieuwen, aanleggen riolering, aanleggen afvoer, keukenafvoer aanleggen, wasmachineafvoer aanleggen.